Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@12:13:44 GMT

رقص محلی اقوام ایرانی در گرمسار+تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۶۰۹۱۹

رقص محلی اقوام ایرانی در گرمسار+تصاویر

 

رویداد۲۴ چهارمین جشنواره ملی فرهنگی ورزشی اقوام و عشایر ایرانی با حضور ۱۵ تیم از استان های کردستان، لرستان، اردبیل، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گیلان، گلستان، مازندران، خوزستان، بوشهر ، سیستان و بلوچستان، زنجان، همدان ،مرکزی، خراسان جنوبی و سمنان در گرمسار برگزار شد.

  جشنواره اقوام و عشایر ایران زمین به مدت دو روز و در دو نوبت صبح و عصر در کارخانه پنبه گرمسار برگزار شد و در این جشنواره 300 نفر از استان های مختلف از جمله اقوام لر، کرد، بلوچ، کرمانجی، عرب، ترک و ترکمن شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برپایی غرفه های صنایع دستی، محصولات خوراکی اقوام، بازی های بومی و محلی و اجرای زنده موسیقی اقوام و عشایر از برنامه های این جشنواره بود.  برگزاری این قبیل جشنواره ها می تواند به شناخت آداب و سنن ایرانی و شناخت جوانان از فرهنگ ملی و دینی کمک کند و سنن و آداب، لهجه‌ها ، سنت‌ها و غذاهای محلی و پوشش‌ها را به نمایش بگذارند.

معرفی جاذبه های گردشگری از دستاوردهای این جشنواره ملی بوده و با تلاش مسوولان و فعالان طی پنج سال اخیر  کارخانه تاریخی پنبه گرمسار دچار تغییرات اساسی شده و نیز  گسترش خانه های بوم گردی، احداث هتل غارهای نمکی و معرفی نمک به عنوان یک جاذبه گردشگری در گرمسار از اقدامات موثر در حوزه جذب توریسم در استان و خصوصا گرمسار و آرادان بوده است.

 

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 رقص محلی گرمسار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • آریایی‌ها چه کسانی بودند؟/ نگاهی عمیق به مهاجرت آریایی‌ها به فلات ایران
  • برگزاری جشنواره بازی‌های بومی محلی در میبد
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی