Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکران برخی از فیلم و سریال‌های ایرانی در حالی با الفاظ رکیک، استعمال دخانیات و روابط خارج از چارچوب همراه است، که این رویکرد یکی از راهبردهای از بین بردن فرهنگ دینی و فروپاشی خانواده‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، "خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است"؛ این جمله حکایت والدینی است که سالها زحمت آنها برای تربیت فرزندی صالح با تماشای سریال‌های ایرانی بر باد هوا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
یادش بخیر در یک برهه زمانی تماشای تلویزیون و سریال هایی ایرانی الگویی برای دوری از دخانیات، پیوند عمیق بین زن و شوهر، الگوی اخلاقی و رفتاری مناسب برای جوانان و نوجوانان بود اما این روزها بکارگیری الفاظ رکیک، روابط مخفیانه پسر و دختر، شوخی های جنسی، خشونت، لجبازی با والدین، ورود به حریم خصوصی دیگران، روابط خارج از زندگی زناشویی، رقص و پایکوبی دختر و پسر مقابل هم و استعمال دخانیات تنها دستاورد اکران فیلم هایی در سایه نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که مجوز اکران می گیرند.
 
اکران هایی که این روزها فرهنگ و تمدن خانواده ایرانی اسلامی را نشانه گرفته و دشمن را در تحقق اهداف شومش امیدوار کرده است.
 
روابط خارج از شرع و قانون، رقص و استعمال دخانیات دستاورد اکران فیلم های ایرانی

متاسفانه نوجوانان و جوانان، بازیگران سینمایی و سلبریتی ها را الگوی رفتاری، پوششی و اخلاقی خود قرار داده و بر این باورند که استعمال دخانیات آدمی را از دغدغه ها دور میکند؛ به طور مثال "قباد" بازیگر سریال شهرزاد به هنگام عصبانیت سریعا به سیگار پناه می برد یا اینکه سریال هایی مانند مانکن، خوب بد زشت، دل و عاشقانه ها به راحتی فرهنگ غرب را ترویج کرده و نمونه بارز بی حجابی و روابط آزادانه دختر و پسر نامحرم حتی زیر یک سقف بدون کسب اجازه از والدین را نشان دادند.

با این وجود اما در پی سکوت و سهل انگاری برخی از مسئولان فرهنگی این روزها شاهد تنش و اختلافات خانوادگی بین والدین و فرزندان، طلاق عاطفی و جدایی بین همسران، بلوغ زودرس، روابط خارج از چارچوب زناشویی، دروغگویی، بکار گیری الفاظ رکیک، رابطه های پنهانی، رسیدن به ظاهری آراسته با بی حجابی و دیگر موارد هستیم که اینها برگرفته از اکران فیلم و سریال های ایرانی در نظارت وزارت ارشاد است و منجر شده تا خانواده ها برای تربیت فرزندانشان دلهره داشته و نگران باشند.
 
اثرات مخرب سریال ها  وفیلم ها بر خانواده

مهسا کریمی، کارشناس ارشد روانشناسی عمومی در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: فیلم و سریال ها نقش موثری در شکل گیری باور و اعتقادات مخاطبین و ببیندگان دارند به طوری که افراد به ویژه جوانان از نقش های اصلی الگو گرفته و مانند آن عمل می کنند.

وی افزود: متاسفانه برخی از سریال ها امروز منشا بی بند و باری اخلاقی، خشونت، طلاق عاطفی و جدایی، روابط مخفیانه وبی حرمتی به بزرگسالان است که باید نظارت و دقت بیشتری در ساخت و اکران آنها صورت گیرد.

این روانشناس ادامه داد: تنشی که در خانواده ها رخ داده به علت تصوراتی است که آنها بنا بر آنچه در یک فیلم دیده از یکدیگر دارند، این درحالیست که تجملگرایی و ورود به حریم خصوصی دیگران یا استعمال دخانیات این روزها حرف اول را در ساخت یک برنامه می زند.

به گفته وی، در تماشای این گونه سریال ها و فیلم های تلویزیونی فرزندان ما می آموزند که در مورد زندگی شخصی به تنهایی تصمیم گیری کرده و نظر والدین ارجحیتی برایشان ندارد، از سوی دیگر در تشکیل زندگی مشترک نیز بین همسران یکرنگی و صداقت کم رنگ است چرا که بر اساس برداشت های ذهنی که از این سریال ها دارند اقدام کرده و رمز خوشبختی را در پنهان کاری و دروغگویی یا ارتباطات مخفیانه خارج از شرع و قانون می دانند، این درحالیست که عدم اطمینان به یکدیگر ریشه نابودی را در خانواده پرورانده و آن را به جدایی و طلاق می کشاند.

کریمی خاطر نشان کرد: آنچه در این بین مهم است اینکه مضامین سریال های ماهواره ای به شدت بر افکار کارگردانان و تهیه کنندگان اثر گذاشته به گونه ای که قالب اکثر فیلمنامه ها به سبک فرهنگ غرب بوده و به بنیان خانواده ها لطمه وارد کرده است.
 
وی افزود: بروز اختلافات خانوادگی، شکستن حریم خانواده، ترویج بدبینی و خیانت بین زوجین، ترویج خشونت با آموزش فیلم ‌ ها و بازی ‌ های خشن و سایر موارد همه از اهداف دشمنان برای نفوذ در بدنه خانواده است که این روزها توسط سازندگان سریال های ایرانی به راحتی بدون هیچ واهمه ای به آن پرداخته و بولد می شود.
 
این کارشناس گفت: تماشای این فیلم ها چیزی جز افزایش آسیب های اجتماعی در پی ندارد و این مهم می طلبد مسئولان فرهنگی دغدغه و دقت بیشتری در ارائه مجوز برخی از فیلم ها و سریال ها داشته باشند تا این چنین خانواده ها سردرگم نشوند.

انتهای پیام/